Pure Effect 2014 – där allt började


Den här filmen gjordes 2015. Den visar var allt började. Vi har kvar samma kärna och drivkraft, men förändrar konceptet längs vägen. Det som inte förändras är dött, brukar man säga och vi jobbar hela tiden med förbättringar och utveckling av nya produkter. Titta gärna!

”Idag betyder ”rent” mer än bara att smutsen ska bort. Allt fler väljer miljövänliga städprodukter, oavsett om de tar bort smuts och fett eller inte, för att använda mindre skadliga kemikalier. Pure Effects bioteknologiska produkter för hemmastäd gör rent på djupet i materialens minsta porer. Fett och smuts bryts ner och luktproducerande bakterier hålls borta med hjälp av goda mikroorganismer. Happy Cleaning!”

0 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*