Norska Slow Design Studio om ”ren effekt”

”Hade det inte varit en dröm om tusentals små rengörare såg till att hålla ditt hem rent och fint?”

Så inleder Marianne Vigtel Hølland, kreativ designer, sin berättelse om Pure Effect. Marianne driver Slow Design Studio, med kärlek till  kvalitet, hantverk och omsorg om djur, natur och människor. En slags reaktion på vårt massproduktions- och förbrukningssamhälle. Allt måste nödvändigtvis inte gå långsamt, menar Marianne, men mycket omkring oss behöver få ta mer tid. Och visst tar det tid att t ex bry sig om. Att vi bryr oss om våra material, våra nära och oss själva för att leva livet och hålla länge. Tack Marianne, för att du fångat Pure Effect med din omsorg och känsla.

Läs artikeln här

Pure Effect on floor

Pure Effect på pall

Foto: Slow Design Studio