5 användningsområden för Clean Floor

5 användningsområden för Clean Floor

Clean Floors formula bryter ner tuffare organisk smuts, speciellt fett, och verkar på djupet i materialens porer. Den kan inte renovera en yta, men är det effektivaste och samtidigt skonsammaste sättet att ta bort tuffare smuts som vi känner till!

De bioaktiva ämnena fortsätter också att verka efter rengöringen, och det förebygger smuts och lukt. Dosmåttet gör det lätt att blanda till i hink, eller blanda ut med vatten i sprayflaska – dosering 1:200. Clean Floor är tuff mot smuts, men pH-neutral och skonsam mot alla material som tål vatten. Din omtanke hjälper dina golv att hålla länge, länge. Preppa i en hink eller sprayflaska, and wipe that dust away!

Bortsett från golv – här är 5 andra områden du kan använda Clean Floor:

  • Torka bort smutsen runt fönster, dörrar, ute och inne
  • Skrubba rent verandor och balkonger
  • Fräscha upp cykeln, mopeden eller bilen 
  • Vårstäda sommarstugan, båten eller husvagnen
  • Fräscha upp dynor, säten och annan textil som fläckats

Fler tips för en smooth cleaning

Ta med flera städdukar, så du inte drar runt smutsen i en enda duk. Applicera och ta en paus innan du torkar/skrubbar av, dvs. låt tiden göra jobbet istället för gnugget! Gnugga inte in fläckar i textiler, låt bara verka och badda fläcken med fuktad duk. Brygg lite kaffe och sätt på en bra spellista för att skapa en ännu mer happy feel to it!

Lämna en kommentar

Notera att kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.